دانلود پاورپوینت علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی جهت رشته گوناگون در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

بسمه تعالی « مشخصات کلی » درس علوم عنوان درس : غذا سازان برگ (گیاهان) طراح : منصور صابری زمان : 50 دقیقه دبستان : شهید فلاح جوادیه تعداد دانش آموزان : 16 نفر الف- هدفهای کلی : دانش آموزان را در ابتدا با گیاهان آشنا می کنیم (بوته – درختچه – درخت) و انواع گیاهان را به آنها مثال می زنیم و بطور کلی آنها را به سه دسته بوته ای – درختچه و درختان دسته بندی می کنیم و دانش آموزان را با فوایدی که این غذاسازان برای محیط زندگی ما و سایر موجودات زنده دارند آشنا می کنیم .

آنچه برای این غذاسازان لازم است و نیاز دارند تا عمل غذاسازی را انجام دهند و هر یک از عوامل چه تاثیری در رشد و غذاسازی آنها دارند و گیاهان علاوه بر غذاسازی چه چیزی تولید می کنند و در کجا که این غذاسازان وجود داشته باشند چه تاثیری روی زندگی ما و سایر موجودات می گذارند .

ب- تحلیل آموزشی(اهداف جزئی) دانش آموزان را با مفهوم علوم و درس علوم آشنا کنیم.

فوائد درس علوم را درک کنند .

نسبت به درس علوم و موضوع ان علاقه نشان دهند .

در برابر گیاهان و نسبت به حفظ و نگهداری آنها خود را مسئول بدانند و به دیگران نیز یادآوری کنند .

احساس و درک خود را نسبت به درس علوم بیان کنند .

با مفید و پرثمر بودن گیاهان چه در جنبه حیاتی و غذایی آشنا شوند .

بتوانند بیان کنند که گیاهان برای زندگی انسانها مفیدند یا خیر .

پ- اهداف دینی : این گیاهان که برای زندگی ما اینقدر مهم اند آفریننده آنها کیست .

هدف از آفرینش این غذاسازان چیست .

چگونه می توان از آفریننده آنها تشکر کرد .

ج- مهارتها : ج- 1-مهارت زندگی مهارت در دوست یابیs مهارت در اموختن مطالب درس(درس علوم) و استفاده از آن در زندگی روزمره مهارت تفکر و بیان نظر خود نسبت به درس علوم و این درس مهارت در کار گروهی و پذیرش مسئولیت در گروه ج- 2-مهارتهای ذهنی مهارت در به کار گیری معلومات کسب شده این درس و دروس قبلی و مطابقت آنها با هم مهارت در تجزیه و تحلیل اثرات مثبت و منفی گیاهان نسبت به همدیگر و محیط اطراف مهارت در نتیجه گیری از درس و بیان اثرات آنها در زندگی ج-3- مهارتهای عملی مهارت در یاد گرفتن تفاوت و شباهت هر گیاه نسبت به گیاه دیگر و درخت نسبت به درخت دیگر .

مهارت در تشخیص گیاهان از همدیگر و مراقبت و نگهداری از آنها .

رفتار وردی : الف – ابزار و رسانه های آموزشی : تخته – گچ یا ماژیک – کتاب درسی – تخته پاکن – فیلم – عکس .

ب- روشها وراهبردهای تدریس (فنون و روش تدریس) : توضیحی – پرسش و پاسخ – بحث گروهی .

رویکرد الگو : همیاری (وارد کردن دانش آموزان در بحث) تلفیقی .

یادگیری از طریق توضیح مطالب و عرضه مطالب و وارد کردن دانش آموزان در بحث و افزایش اطلاعات آنها از طریق خانواده نیز اطلاعات پردازی شود .

تا اینکه دانش آموزان برای وارد شدن در بحث نیاز به اطلاعات قبلی از درس داشته باشند .

لذا قبل از تدریس مجبور می شوند دنبال اطلاعات نسبت به آن درس می روند و به این دلیل وارد کردن انها در بحث باعث بهتر یادگیری مطالب می شود .

مدل کلاس : چون کلاس بصورت گروهی و گروه بندی هستند و کارگروهی باید انجام دهند و با یکدیگر مشورت کنند بصورت دورمیزی یا ارتباطی چند سوی